Can't Attach A Response

Discussion in 'Support Tickets' started by bigbonzo, Aug 28, 2017.

  1. bigbonzo

    bigbonzo DFO Master

    Messages:
    6,453
    Likes Received:
    382
    Joined:
    Jul 16, 2011
    Location:
    The Wild Wild West (Side of Cleveland)
    I haven't been able to attach a response to an already existing one.

    I click on "Quote", which is supposed to enable me to attach a response to someone else's, but a blank box is presented instead.

    Did I accidently click on something?
     
  2. drawtheline55

    drawtheline55 Owner/admin Administrator Moderator

    Messages:
    3,573
    Likes Received:
    97
    Joined:
    Jan 31, 2011
    Location:
    Boston
    don't think so, can you try a different computer.

    Ben
     
  3. bigbonzo

    bigbonzo DFO Master

    Messages:
    6,453
    Likes Received:
    382
    Joined:
    Jul 16, 2011
    Location:
    The Wild Wild West (Side of Cleveland)
    Yes, I've tried a different computer and the same thing happens.
     
  4. bigbonzo

    bigbonzo DFO Master

    Messages:
    6,453
    Likes Received:
    382
    Joined:
    Jul 16, 2011
    Location:
    The Wild Wild West (Side of Cleveland)
    No help?
     
  5. fun2drum

    fun2drum Team DFO Staff Member Moderator

    Messages:
    6,285
    Likes Received:
    170
    Joined:
    Jun 6, 2012
    Location:
    Western North Carolina
    Maybe try a different browser. That could be the culprit. I'm not having any trouble quoting posts with Chrome on all of my devices.
     
  6. bigbonzo

    bigbonzo DFO Master

    Messages:
    6,453
    Likes Received:
    382
    Joined:
    Jul 16, 2011
    Location:
    The Wild Wild West (Side of Cleveland)
    It still doesn't work. I can't even copy and paste.

    I've tried two different computers. One at work, and one at the library. I don't own a computer at home. I wouldn't even know how to use a different browser.
     
  7. drawtheline55

    drawtheline55 Owner/admin Administrator Moderator

    Messages:
    3,573
    Likes Received:
    97
    Joined:
    Jan 31, 2011
    Location:
    Boston
    everything is working fine on my end, go to google and "google" google chrome and download that browser, when it is done click
    on the browser which is round blue dot in the center and red, yellow and green around it, then go to DFO and give it a try.

    Ben
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.